Boeken te koop!

(click here for the English version)

Aangezien ik recent de switch gemaakt heb naar een e-reader (en ik kan het zéker aanraden) & omdat ik onvoldoende plaats heb om alles volwaardig te zetten, heb ik besloten om een deel van mijn boeken collectie te verkopen. Niet de bedoeling om winst te maken (stel je voor), wat je ook zal zien aan de lagere prijzen. Bij voorkeur worden de boeken niet verzonden (kost voor verzending is nl. vrij hoog, in verhouding met de kost van een boek), maar is wel mogelijk. Wil je meer dan één boek? Geef een seintje, en dan praten we even over een interessantere prijs.

Interesse in een boek? Gebruik dit (makkelijke) formulier!

Klik hier om een volledig overzicht (buiten deze site) te bekijken. Wil je liever een visueel overzicht (covers), dan kan je hier terecht.