Music video’s – deel 1

Gisteren heb ik mijn Spotify playlist gedeeld. Vandaag wil ik daar een aantal (youtube) video’s aan toevoegen. Telkens nummers die me op één of andere manier bijgebleven zijn door de verschillende jaren heen, en ergens wel een stempel gezet hebben.

 

Buzzcocks – Ever Fallen in Love

Faith No More – Easy

Motörhead met een cover van Metallica – Enter Sandman

KoRn – Ball Tongue

Misfits – Dig Up Her Bones

Guns n’ Roses – You Could Be Mine

https://www.youtube.com/watch?v=_U5IhEAFGwQ

Buena Vista Social Club – Chan Chan

Death – Lack of Comprehension (kiekevel!)

Survivor – Eye of the Tiger

Anthrax – Got the Time

Bekijk ook deel 2!

1 thought on “Music video’s – deel 1”

  1. I think this is one of the most important information for me. And i’m glad reading your article. But want to remark on few general things, The website style is ideal, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.