Ugly Belgian Houses. Het boek.

Je hoort vaak dat “het boek beter is dan de film”. Doorgaans een uitspraak van een bibliofiel of iemand die niet meer binnen mag in de lokale cinema.

Na het volgen van de blog, had ik dus ook hoge verwachtingen van zijn boek. Ook al is het boek al 2 jaar oud, stond het al even op mijn wishlist. Nu ik het eindelijk gelezen heb, vraag ik me toch af hoe het daar in de eerste plaats gekomen is …

Ik kan vrij kort zijn: het boek is absoluut niet beter dan de blog. De blog zorgt voor vermaak en een ludieke ondertoon. Het boek … tjah, het is eigenlijk best saai. Het is minder grappig, minder gevat.
De weinige tekst is vlot geschreven, maar het geheel kan me niet overtuigen. Eentje om door te geven, vrees ik …

 

 

 

 

 


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.