CM Kazou – personalisatie

Doorgaans ben ik redelijk op mijn hoede wat betreft privacy en het toestaan van van derden tot mijn “persoonlijke levenssfeer”. Toen ik vandaag de folder van CM Midden-Vlaanderen Kazou in de bus zag, vond ik hun manier van personaliseren wel kunnen. Meer zelfs, het gaf een meerwaarde aan het krantje.

Wat hebben ze gedaan? In plaats van een eenvoudige vermelding (“beste … “), zorgen ze voor passende onderschriften (“Casper, vergeet je vrienden niet mee te nemen!”), een passende “krantenkop” (“Editie Lepouttre”) en gepersonaliseerde beelden (t-shirt, jas, reistas, …).

Gaat het mij overtuigen om mijn oudste zoon op kamp te sturen? Niet direct. Maar hij vond het wel intrigerend, en kreeg onmiddellijk interesse in de folder en de inhoud ervan.
CM: Mission accomplished!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.