Vacuum! Magazine

Oorspronkelijk begonnen in 2003-2004 als eindwerk bij mijn opleiding Multimedia & Communicatie Technologie aan het PIH (Kortrijk): Vacuum! Magazine. Een online portaalsite voor en door multimedia & webdesign fanatiekelingen.
Het initiële plan was om het project verder te zetten na het afstuderen. Echter, zodra de punten binnen waren en de eerste job zich aanbood, is dit project een stille dood gestorven.

Gelukkig echter voor de oude back-up die ik zonet teruggevonden heb, inclusief een vlaag van nostalgie.

Wat kon je toen terugvinden op de site? Artikels, reviews en interviews met (bijvoorbeeld) 2Rebels, Design Is Dead, CUCU, Emiliano Rodriguez, Jonas Geirnaert, Jon Burgerman, Milk and Cookies, r-a-n-d-o-m, Shynola, Steven Derthoo, Studio Middas, WhyDoYouWork en veel meer …