“Certified Kanban Coach” wordt toegevoegd aan de lijst

Kanban is één van de zaken waar iedereen wel iets over weet, maar weinigen in detail kunnen gaan.
“Kanban, dat is toch met die 3 kolommen?!”

Omdat ik graag nieuwe dingen bijleer en in dit geval mijn kennis iets meer kon formaliseren, heb ik me ingeschreven voor een examen “Certified Kanban Coach” bij “the International Business and Quality Management Institute”, of kortweg IBQMI.
Tijd om te studeren!

Het bijgeleverd trainingsmateriaal bleek vrij droog te zijn: één grote PDF als e-book. Goed verwoord en geschreven, maar ook vrij éénrichtingsverkeer. Na enkele dagen blokken, heb ik me gewaagd aan het examen. Een multiple choice examen van 45 vragen, 80 minuten tijd om af te leggen. De tijd is goed doenbaar, de vragen zijn doorgaans niet zo eenvoudig. Voor wie zich er al wil wagen: succes!

kanban

 

1 thought on ““Certified Kanban Coach” wordt toegevoegd aan de lijst”

  1. Pingback: Ik zit zonder werk. Maar daarom ben ik niet wanhopig ... - Thomas Lepouttre - tl;dr

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.